Kevesebb cukor, rövidebb főzési idő
Gluténmentes
Nettó tömeg: 100 g
Nagy duzzadóképességű természetes anyag gyümölcs alapú lekvárok, zselék, vagy akár zöldséges aszpikok elkészítéséhez. Rövidebb főzési időt, gazdaságosabb cukorfelhasználást tesz lehetővé.
Felhasználás:
100 g pektin 18-20 kg gyümölcshöz elegendő. A főzési folyamat végén keverje el a szükséges mennyiséget a lekvár készítéséhez szánt cukorral, majd 5-10 percig forralja át újra a teljes mennyiséget. Kevésbé savas gyümölcsök esetén keverjen a főzethez kis mennyiségű citromlevet, vagy citromsavat a pektin hozzáadása előtt.
Összetétel: 100% pektin
Eredet helye: EU
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év)
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Forgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest, Tátra u. 25. Info vonal: 06 1/3-339-339 E-mail: info@interherb.hu